Minigolf Vuokatti

Mukavaa ajanvietettä

Minigolf on mainio tapa viettää aikaa ulkona yhdessä perheen tai ystävien kanssa.
Minigolf on matalakynnyksen laji ja se sopii mainiosti kaikenikäisille.
Suvikkaantiellä Honkalinna saunan ja Suites huoneistojen naapurissa sijaitsevalla 17-reikäisellä radalla on monipuolisesti sekä helpompia että vaativampia ratoja. Jokaiselle varmasti löytyy omat haasteensa.
Mailoja on erimittaisia joten perheen pienimmätkin voivat osallistua peliin. 

Minigolf rataa edetään numerojärjestyksessä aloittaen radasta numero 1. Lyöntijärjestys päätetään yhdessä ryhmän kesken. Lyöntijärjestystä voi pelin aikana muuttaa. Kukin pelaaja lyö vuorollaan kaikki lyöntinsä, ennen kuin toinen pelaaja aloittaa. 
Tavoitteena saada pallo reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Ruuhkien välttämiseksi radan maksimi lyöntimäärä on 7 lyöntiä, jos pallo ei mene reikään 6 lyönnillä tulee tulokseksi automaattisesti 7 lyöntiä. Ruuhkatilanteessa voi ryhmä pelata radan eri numerojärjestyksessä. Jos pallo on radan reunaa vasten se voidaan siirtää irti reunasta 10-20cm.

Lyöntivuorossa olevaa pelaajaa ei saa häiritä tai lyöntilinjalla ei saa kulkea kesken lyönnin. 

Minigolf vuokramaksu sisältää mailan ja pallon. 

Suites majoittujille Minigolf sisältyy majoitushintaan ja mualla majoittujat pääsevät pelaamaan pientä korvausta vastaan. Minigolf kesäkausi avataan kesäkuun 1.päivä

Minigolf Vuokatti

Minigolf on mukavaa ajanvietettä ja sopii koko perheelle! Vuokatti Suitesin yhteydessä olevalta minigolf radalta löytyy haastetta jokaiselle.
Alk. 6€
Osta

Sauna-ilta Panoraama saunalla

Varaa Honkalinna omalle porukalle käyttöön!
Alk. 380€
Varaa Sauna-ilta Panoraama saunalla

Oma saunavuoro

Varaa oma saunavuoro ennen asukassaunoja.
Alk. 50€/50min
Varaa Oma saunavuoro